LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Zenz Rosenborggade ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Flere og flere traditionelle frisører udvikler allergi, fordi de arbejder med produkter som f.eks. hårfarve, shampoo eller permanentvæske, der indeholder sundhedsskadelige kemikalier, og en frisør holder i gennemsnit kun ni år i faget. Zenz frisørsaloner er blandt de meget få frisører, der har specialiseret sig i hårpleje og farve med ikke-sundhedsskadelige produkter, der for størstedelens vedkommende også er økologiske. Kriterierne for de anvendte produkter hos Zenz er først og fremmest, at de ikke er allergifremkaldende, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende. Blandt produkter, der lever op til disse kriterier, vælges primært de miljøvenlige, hvis de kvalitetsmæssigt er i orden. Zenz arbejder med bæredygtighed inden for økologi, intern og ekstern miljøpåvirkning herunder CO2 udslip samt fair trade.

Hjemmeside: zenz.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Guldbergsgade 29
2200 København N
DENMARK
Telefon:
33320323

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.