LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Zenz Holding ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Zenz er Danmarks førende grønne frisørkæde med 6 saloner i Storkøbenhavn. Indehaveren af frisørkæden, Anne-Sophie Villumsen, har i mange år arbejdet for at mindske brugen af sundhedsskadelige og allergifremkaldende produkter i frisørbranchen og udviklede i 2010 en svanemærket professionel hårserie: Zenz Organic Hair. Serien består af i alt 9 produkter (shampoo, conditioner, kur og styling) og indeholder naturlige ingredienser som økologisk koldpresset avocadoolie og aloe vera.

Stylingproduktet Zenz Organic Styling Paste No. 06 er kåret som ÅRETS DANSKE PRODUKT ved Danish Beauty Award 2011.

Udover eksklusive hårprodukter, sælger Zenz-kæden også sin egen naturlige mineralmakeupserie baseret på rene knuste mineraler i løs form.

Hjemmeside: www.zenzorganic.com

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Guldbergsgade 29
2200 København N
DENMARK
Telefon:
+45 26 79 03 23
E-mail:
info@zenz.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.