LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

WorldPerfect Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

WordPerfect er et bæredygtig reklamebureau, beliggende i Aarhus. Virksomheden arbejder ud fra FN’s model for bæredygtig udvikling, der bygger på en social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.

WorldPerfect, hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle, implementere og kommunikere ansvarlighed. I arbejdet med produktudvikling er der fokus på langsigtede løsninger, og bureauet ser bæredygtighed som et innovativt værktøj.

WorldPerfect har bl.a. i samarbejde med visit Aarhus, lavet Green Card Aarhus, hvor man kan se virksomheder, butikker og steder der har fokus på grøn, fair eller social bæredygtighed.

Hjemmeside: www.worldperfect.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Jægergårdsgade 154,1
8000 Aarhus C
DENMARK
Telefon:
+45 28 14 15 55
E-mail:
info@worldperfect.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.