LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

WEDOWOOD ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

We Do Wood skaber danske designer møbler af moso bambus. Virksomhedens grundsten er bæredygtighed, og de arbejder ud fra et mantra om, at etik og æstetik skal gå hånd i hånd. Moso bambus er en af de mest bæredygtige naturressourcer, verden har. Og så er det den eneste træsort, der kan hamle op med vores rate af forbrug og derved forhindre skovrydninger. Derfor er træsorten også We Do Woods foretrukne. Og af dén har de blandt andet designet stole, knagerækker, bogreoler, borde og bænke. Hos We Do Wood ønsker de at skabe funktionelle møbler med respekt for miljøet. De designer ud fra folks hverdagsliv og behov. Og så arbejder de udelukkende med certificerede plantager, hvor bambussen gror naturligt uden ukrudtsmidler, pesticider, kemikalier eller gødning.

Hjemmeside: www.wedowood.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Universitetsparken 7
4000 Roskilde
DENMARK
Telefon:
23825636
E-mail:
ahj@wedowood.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.