LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Væksthuset v/ Anette Britt Fribert Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Anette Britt Fribert har i Maribo startet Væksthuset, hvor hun blandt andet tilbyder yogahold, zoneterapi og akupunktur. Hun er uddannet inden for alle tre felter og har en række efteruddannelse og specialiseringer i terapi og yoga. Anette arbejder med personer individuelt i behandlingsformerne og med yogaen i grupper. Hun kombinerer både yoga og de forskellige terapier og lader dem supplerer hinanden. Massagen under fødderne afspænder og åbner op for energien i kroppen, hvor akupunkturen med hjælp fra nåle derefter kan arbejde med den energi, som nu er tilgængelig. I Væksthuset undervises ugentligt i tre yogaformer, der alle har et udgangspunkt i vejrtrækningen. De varierer dog i fokus alt efter om, det er fysiske skavanker, søvnproblemer eller stress det skal afhjælpe.

Hjemmeside: www.vaeksthuset.nu

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Søndervænget 4
4930 Maribo
DENMARK
Telefon:
20465595
E-mail:
kontakt@vaeksthuset.nu

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.