LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Vitality Source Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Vitality Source er importør og distributør af økologiske og biodynamiske helsekostprodukter.

Vitality Source handler udelukkende med producenter, der stiller krav til deres leverandører. Det er essentielt for Vitality Source, at de produkter de videresælger, er af høj kvalitet og produceret af ”rene” varer. Derfor er de fleste af Vitality Sources produkter Demeter-mærket. En Demeter-mærkning sikrer, at ingredienserne kommer fra biodynamiske landmænd.

Vitality Sources størte varegruppe er Biobim. Biobim er en serie af babymadsprodukter der består af modermælkserstatning, babymos og grød.

Vitality Sources produkter forhandles typisk i helsekostforretninger og andre specialbutikker over hele landet.

Hjemmeside: www.vitalitysource.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Engdalen 28
8500 Grenaa
DENMARK
Telefon:
+45 29 87 57 22
E-mail:
info@vitalitysource.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.