LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Vestsjællands Arbejdende Kunstværksteder Kultur (Kultur og undervisning)

Vestsjællands Arbejdende Kunstværksteder er indrettet i en tidligere maskinfabrik i Jyderup få minutters gang fra Jyderup Station. Værkstederne giver mulighed for, at professionelle kunstnere kan eksperimentere i materialer og dimensioner, som den enkelte sjældent har mulighed for i eget atelier.

Stedet råder over følgende værksteder: bronze, metal, træ, glas og grafik. For at få adgang til værkstederne skal man være medlem af foreningen, hvilket koster 200 kr. årligt. Desuden betales for anvendte materialer, som kan erhverves på stedet. Foreningen afholder løbende kurser for medlemmer.

Ikke-medlemmer kan dog også leje sig ind på værkstederne i en afgrænset periode, og værkstedslejen er så kr. 50,- pr. dag pr. person.

Hjemmeside: www.vak-kunstvaerksteder.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Teglværksvej 22
4450 Jyderup
DENMARK
Telefon:
59 27 70 77
E-mail:
sv.99-2010@gmail.com

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.