LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Varmt Vand fra Solen ApS Bæredygtigt Byggeri & Energi (Økologi og miljø)

Varmt Vand fra Solen (VVFS) blev etableret i marts 2001 med en målsætning om at øge solvarmens udbredelse ved at gøre denne miljøvenlige energiform tilgængelig for flere gennem oplysning, rådgivning og salg af solvarmeprodukter.

Varm Vand fra Solen sælger både enkeltkomponenter og komplette, individuelt tilpassede solvarmeanlæg – hovedsagligt til en- og tofamilieshuse. Virksomhedens kunder er både private og professionelle, såkaldte ”økobyggere” og parcelhusejere, landmænd og lystbådehavne.

Varmt Vand fra Solens hovedprodukt er solvarmeanlæg med varmelagertank og produktion af frisk varmt vand i gennemstrømning. Ved at styre både solvarmen og varmeflowet i hele huset tilstræber virksomheden at levere anlæg, der giver den størst mulige energibesparelse.

Varmt Vand fra Solens seneste udvikling er SolarBox – en unit hvor styring, pumper, ventiler og varmevekslere er samlet og klar til opsætning.

Hjemmeside: www.vvfs.dk

Andre projekter i Bæredygtigt Byggeri & Energi

Læs mere

Adresse:
Gunløgsgade 43
2300 København S
DENMARK
E-mail:
niels.lyck@vvfs.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtigt Byggeri & Energi

Merkur arbejder for at fremme et byggeri og energiforbrug, der tager hensyn til miljøet og klimaet, og som giver huse, der er sunde at bo i. Derfor lånefinansierer vi solceller, vindmøller, bæredygtige byggevirksomheder, genanvendelse af byggematerialer og arkitekter, rådgivere og foreninger, som arbejder for et økologisk og bæredygtigt byggeri og en vedvarende energiproduktion.