LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Under Solen A/S Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

I den økologiske landsby, Torup, ligger Under Solen, som er landsbyens første socialøkologiske virksomhed. Leif og Vienna Hierwagen tog sammen med Frank Feilskov initiativet til at skabe Under Solen. De ønskede at kombinere en alsidig helsekostbutik med et aktivt klinikfællesskab, en cafe og restaurant, en bager med brødfabrik samt en socialøkologisk kursusvirksomhed. Med alle fem aktiviteter samlet under ét tag i et funktionelt, økologisk og smukt hus.
Med hjælp fra netværk og netværks netværk har de samlet 150 aktionærer, som har gjort det muligt at stifte aktieselskabet. Og ikke mindst at købe den 1200 kvadratmeter store grund i Torup, hvor de er i fuld færd med at bygge deres drømmegård til virksomheden. Huset har med kliniklokaler, helsekostbutikken Taraxacum samt spisestedet Jorden allerede nu stor betydning som socialøkologisk formidler, alt imens arbejdet med brødfabrikken og caféudvidelsen fortsætter.

Hjemmeside: www.undersolen.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Solen 3
3390 Hundested
DENMARK
Telefon:
47988687
E-mail:
lh@kornsang.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.