LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Ulvhøj Øko-brug Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Ulvhøj Øko-brug er et lille landbrug beliggende lidt øst for Landsbyen Serritslev mellem Brønderslev og Hjørring. Landbruget råder over 11,8 ha., hvorpå der både holdes dyr og dyrkes grøntsager.

Ejendommen blev købt af Bo Larsen i 1982 og blev de første år drevet som konventionelt fritidslandbrug. I 1999 blev driften omlagt til økologi, og der blev etableret en mindre kødkvægsbesætning. Gennem årene er dyrebestanden udvidet, og i dag omfatter den ammekøer, får, heste, grise og diverse fjerkræ. Ulvhøj Øko-brug tilbyder således både økologisk kød og grøntsager, som bliver solgt direkte til forbrugerne.

Rundvisning på stedet er altid mulig efter forudgående aftale.

Hjemmeside: www.ulvhøj-økobrug.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Ulvhøjvej 20
9700 Brønderslev
DENMARK
Telefon:
98837380 / 30665508
E-mail:
bolarsen@larsen.mail.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.