LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Ulrich Kern-Hansen Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Fie Graugaard og Ulrich Kern-Hansen er stiftere af Hanegal A/S og har igennem mange år været aktive til fordel for udviklingen af økologien i Danmark. Udgangspunktet er deres landbrug ved Silkeborg, som blev omlagt til økologisk drift i 1980. I begyndelsen af 1990erne udviklede ægteparret det første system, hvor både søer, smågrise og slagtesvin lever på friland hele livet. I 1994 blev der etableret et økologisk gårdslagteri, hvor dyrene også behandles hensynsfuldt og med respekt til den sidste dag i deres liv. Hanegals gårdslagteri er det første rent økologiske slagteri og desuden opbygget på en måde, som aldrig er set før i Danmark. Senere er aktiviteterne udvidet betydeligt i Hanegal A/S.

Hjemmeside: www.hanegal.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Resenbrovej 29
8600 Silkeborg
DENMARK
Telefon:
86853672
E-mail:
uhk@hanegal.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.