LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Toril Bækmark Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Toril Bækmark arbejder som selvstændig tegner og illustrator. Toril har arbejdet et par år i reklamebranchen, inden det lykkedes hende at komme ind på Danmarks Designskole, hvor hun blev uddannet i 1996. Hun har senere stået i underviserrollen på Kolding Designskole.

Toril Bækmark har lavet reklameillustrationer for bl.a. Magasin du Nord og Bruuns Galleri, illustrationer for den danske modedesigner Julie Fagerholt samt illustrationer til en række bøger og årsrapporter.

Toril Bækmark holder til i København som en del af det professionelle tegnestuefællesskab RHG3, hvor der også arbejdes på kryds og tværs af hinanden.

Hjemmeside: www.torilbaekmark.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Rørholmsgade 3
1352 København K
DENMARK
Telefon:
23 20 94 02
E-mail:
mail@torilbaekmark.dk , mail@torilbækmark.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.