LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Tisturion Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Tisturion er et rådgivende konsulentfirma, der arbejder med økonomianalyser, organisationsudvikling, ledelsesmodeller, brugerinddragelse, kompetenceudvikling af medarbejdere samt velfærdsteknologi hovedsageligt indenfor Ældreområdet.

I 2011 har fokus været på udvikling af ny velfærdsteknologi, ledelsesstrategier samt kompetenceudvikling af medarbejdere. Arbejdet med ny velfærdsteknologi har blandt andet bestået i deltagelse i Innovationskonsortiet IntelliCare samt i en række fondsansøgninger om udvikling af ny velfærdsteknologi. Endvidere har Tisturion været involveret i flere projekter med fokus på udvikling af medarbejdernes kompetencer.

Udover rådgivningen er Tisturion også på forskellig vis involveret i miljøet, blandt andet med et lille økologisk landbrug og deltagelse i miljøprojekter.

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Tørvelong 24
5771 Stenstrup
DENMARK
Telefon:
+45 25 70 07 52
E-mail:
fc@tisturion.dk

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.