LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Thise Mejeri A.M.B.A. Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Thise Mejeri er et moderne økologisk landsbymejeri.

Landsbyen Thise ligger i det nordvestlige Jylland på halvøen Salling i Limfjorden. Og i landsbyen Thise ligger Thise Mejeri, som blev grundlagt i 1988 i et samarbejde mellem en mejerist og en mindre gruppe økologiske mælkeproducenter.

I de forløbne år er der sket en betydelig vækst på mejeriet, men Thise Mejeri er fortsat et landsbymejeri. På trods af mejeriets størrelse er det dog lykkedes at få etableret en stærk position på det danske marked, hvor en stor del af danskerne kender til Thise Mejeri.

Mejeriet har et bredt sortiment af standard- og specialprodukter kombineret med en stadig strøm af produktnyheder, hvilket nok er hovedforklaringen på, at så mange danskere kender til Thise Mejeri. Thise er desuden den største producent af økologisk ost og yoghurt på det danske marked, men eksporterer også til en række europæiske og oversøiske lande.

Hjemmeside: www.thise.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Sundsørevej 62
7870 Roslev
DENMARK
Telefon:
97 57 80 01
E-mail:
info@thise.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.