LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Tandslet Friskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Tandslet Friskoles vision er, i samarbejde med forældre og barn, at skabe livsduelige mennesker med lyst til at møde den foranderlige, forunderlige verden med livsmod, nysgerrighed og skabertrang. Skolen arbejder ud fra tre værdier, der er grundlæggende for både tanke og handling i skolens dagligdag: Tryghed, fællesskab og læring.

Friskolen ligger på Sydals i den lille landsby Tandslet, som lægger navn til skolen. Oprindeligt er skolen startet i 2003 på initiativ af en række forældre, da den lokale folkeskole blev nedlagt. Forældreinvolvering er den dag i dag stadig en central del af skolens virke.

Hjemmeside: www.tandsletfriskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Ertebjergvej 2
6470 Sydals
DENMARK
Telefon:
+45 74 40 55 77
E-mail:
friskolen@tandslet.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.