LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Supreme Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Jette Holm står bag virksomheden Jewels of Joy beliggende i Værløse. Jewels of Joy er et krystal smykkekoncept, som giver mulighed for personlig udvikling samtidig med, at man supplerer sin garderobe med smukke, eksklusive assescories.

Jewels of Joy er en serie smykker, der afbalancerer sindet, skaber positive følelser, og hjælper til at nå de mål man sætter sig. Smykkerne er fremstillet af naturmaterialer, og der er en nøje sammenhæng mellem og en dybere mening med både former, farver og materialer.

Med alle Jewel of Joy-smykker følger et certifikat, der fortæller hvad smykket kan hjælpe med, og hvordan man kan bruge det.

Hjemmeside: www.jetteholm.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Skandrups Alle 10 st
3500 Værløse
DENMARK
E-mail:
jette@jetteholm.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.