LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Supersonic Svendborg ApS Kultur (Kultur og undervisning)

Supersonic blev stiftet i år 2000 af fire kollegaer de har alle deres baggrund som musikere. Det har fra starten været vigtigt for dem at skabe et kreativt studiemiljø, hvor alt skal afprøves, uden at gå på kompromis med kvalitet eller deadlines. Den primære arbejdsopgaver er alle former for lyd til film. De er specielt gode til at kombinere lyd med musik som de selv i mange tilfælde komponere. De har de seneste år modtaget adskillige priser for deres lyd, og er et af de førende selskaber indenfor deres område. I 2005 udtrådte den ene og der er således 3 ejere tilbage.

Supersonic Svendborg har 3 studier i Svendborg.

Hjemmeside: www.supersonic.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Kokskovvej 28
5750 Ringe
DENMARK
Telefon:
33116030
E-mail:
booking@supersonic.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.