LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Sorte Jernhest I/S Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Sorte Jernhest er en virksomhed beliggende på Vesterbro i København, som udvikler cykler ud fra egne idéer og opfindelser.

Filosofien bag virksomheden er, at det at cykle er den mest energi-effektive måde at bevæge sig på i hverdagen. Samtidig er cyklen et billigt og lydløst transportmiddel, hvor føreren bliver sund af brugen uden særlig belastning for miljøet.

Jernhesten er virksomhedens alternativ til bilkørsel i byen. Den er en unik 3-hjulet transportcykel, der styrer på baghjulet og trækker på begge forhjul. Cyklen har et stort og let lad i aluminium anbragt fortil, så føreren hele tiden har overblik over transporteret last eller personer.

Hjemmeside: www.sortejernhest.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Vesterbrogade 137
1620 København V
DENMARK
Telefon:
+45 33 31 30 27
E-mail:
info@sortejernhest.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.