LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Solibus ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Solibus er et busselskab med base på Nørrebro i København. Busselskabet er en socialøkonomisk virksomhed med et solidarisk koncept, hvilket er ganske usædvanligt for busbranchen.

Solibus ønsker at drive et sundt økonomisk busselskab for derigennem at kunne frigive midler til sociale, politiske og kulturelle aktiviteter. Det primære fokusområde er arbejdet for større social inklusion for at sikre en bedre sammenhængskraft i samfundet - især aktiviteter med socialt udsatte grupper som flygtningebørn, hjemløse og misbrugere. Desuden er arbejdet imod racisme og xenofobi, samt for flygtninge og indvandreres større integration i Danmark højt prioriteret.

Hjemmeside: www.solibus.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Sankt Hans Torv 32 3.th
2200 København N
DENMARK
Telefon:
+45 40 37 50 30
E-mail:
info@solibus.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.