LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Solhvervfonden Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Solhvervfonden er Danmarks største erhvervsdrivende fond, som arbejder med økologi. Fonden er almennyttig og ejer seks økologiske virksomheder i Danmark og udlandet, herunder Øllingegaard Mejeri på Sjælland.

Udover støtte til sociale projekter og driften af erhvervsvirksomhed i Danmark, har Solhvervfonden lige fra starten af været frontløber på det økologiske felt. Fonden er oprettet i 1986 og har gennem de sidste mange år investeret adskillelige mio. kr. i økologiske virksomheder og projekter i Danmark og i udlandet. Det er på lidt over 20 år lykkedes for Solhvervfonden at gøre økologi til et ambitiøst projekt, der rækker ud over Ø-mærkets begrænsninger med nøgleord som mod og kvalitet.

Hjemmeside: www.solhvervfonden.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Skindergade 23 4.
1159 København K
DENMARK
Telefon:
+45 33 33 72 12
E-mail:
solhverv@ecolaw.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.