LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Solbaaden.dk Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Solbaaden.dk ejes og drives af Henry Thomsen, som oprettede virksomheden i Aarhus i 2010. Henry Thomsen har som den første introduceret en serie sol- og eldrevne både til salg på det danske marked. Solbåde er lydløse både drevet af solens kraft, hvilket giver en CO2 neutral sejlads, der generer naturen mindst muligt. Solbaaden.dk importerer og sælger både i flere størrelser og udformninger, og ønsker man at prøve den lydløse sejlads, udlejer firmaet også både fra havnen i Ry. Siden begyndelsen har Solbaaden.dk deltaget i flere projekter med partnere som f.eks. Teknologisk Institut, EnergiMidt, VisitSkanderborg og Naturstyrelsen Søhøjlandet, med det formål at fremme den stille, forureningsfri og CO2 neutrale sejlads i Danmark.

Hjemmeside: www.solbaaden.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Sverigsgade 6
Marina House
8000 Aarhus C
DENMARK
E-mail:
henrythoms@gmail.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.