LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Social Fordeling ApS NGO & Uland (Mennesker imellem)

Social Fordeling ApS er resultatet af flere års ihærdigt iværksætteri og et konsekvent ønske om at realisere et andelsselskab med en gennemgående social profil, hvor essensen er tværkulturel udveksling og positiv lokaludvikling.

Formålet er gennem indtægtsgivende virksomhed og frit arbejde at muliggøre væsentlig støtte til frie initiativer for selvforsynende levevis herunder læring for børn og unge.

Baggrunden er en mangfoldighed af erfaringer og interesser indenfor bl.a socialpædagogik, håndværk og selvforsyning, som finder samspil i det konkrete arbejde, der sikrer selskabets formål.

10 procent af al omsætning går direkte til udvalgte projekter.

Engagement, kreativitet og dialog er nøgleord for socialfordeling.dk

Selskabets treenighed giver mulighed for at komme helt tæt på,
og opleve naturen og mennesker som de er...

Andre projekter i NGO & Uland

Læs mere

Adresse:
Sct. Mogens Gade 26B stth
8800 Viborg
DENMARK
E-mail:
kontakt@socialfordeling.dk

Mennesker imellem
NGO & Uland

Merkur arbejder for, at mennesker i alle dele af verden frit kan arbejde og organisere sig og styrke samfundets udvikling. Derfor lånefinansierer vi ulandsorganisationer og frivillige organisationer (NGO’er), som arbejder for et civilsamfund, der er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.