LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Social Foodies Danmark ApS Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Social Foodies er en socialøkonomisk virksomhed, der laver originale og velsmagende produkter med et socialt sigte. I tre butikker på Nørrebro, Frederiksberg og i Charlottenlund sælger Social Foodies blandt andet hjemmelavede flødeboller, is og snacks samt nødder, olie og chokolade.

Mange af produkterne bliver produceret i Afrika, hvor målet er at skabe flere arbejdspladser, uddannelse og forbedret lokal økonomi. Social Foodies er involveret i hele produktionsprocessen lige fra bøndernes arbejde i Afrika til det færdige produkt i de danske butikker. Derfor kan de også springe dyre mellemled over. Målet er at forbedre vilkårene for de afrikanske bønder og deres familier og samtidig udvikle kvalitetsprodukter til kunderne i Danmark.

Hjemmeside: www.socialfoodies.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Søsumvej 81
3670 Veksø Sjælland
DENMARK
E-mail:
casper@socialfood.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.