LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Skee Ismejeri ApS Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Skee Ismejeri producerer udelukkende økologisk is uden tilsætningsstoffer. Isen fremstilles af frisk mælk og jersey fløde fra det økologiske mejeri Thise.

Hos Skee Ismejeri har man en kompromisløs holdning til madvarer – nemlig at tilsætningsstoffer ikke hører hjemme i fødevarer. Derfor anvender Skee Ismejeri ingen tilsætningsstoffer eller e-numre.

Også emballagen hos Skee Ismejeri er valgt med bæredygtighed for øje. Isemballagen består af polystyren. Polystyren er pga. af sin lave vægt (1-5 gram) og fremstillings-proces skånsom for miljøet. Ved bortskaffelsen udledes en stærkt reduceret mængde CO2 sammenlignet med traditionel emballage.

Isen fra Skee Ismejeri forhandles hos førende dagligvarebutikker i Danmark og i Tyskland.

Hjemmeside: www.skeeis.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Langebjergvej 101
4370 Store Merløse
DENMARK
Telefon:
+45 57 60 05 28
E-mail:
skeeis@skeeis.dk , enighedsgaarden@mail.tele.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.