LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Salon Fatima Louborg Kultur (Kultur og undervisning)

Salon Fatima Louborg er navnet på en økologisk og bæredygtig salon på Frederiksberg i København. Ejeren, Fatima Louborg, forener alle sine kompetencer i ét og tilbyder økologisk frisør, professionel make-up, traditionel eller kosmetisk akupunktur, krops- og ansigtsmassage samt facereading.

Fatima Louborg er uddannet frisør, makeup-artist og akupunktør og har gennem de sidste 12 år klippet og sminket til danske spillefilm og til TV. Hun har bl.a. film som ”Lang historie Kort” og ”Applaus” på referencelisten. Ved siden af sit arbejde har Fatima uddannet sig som akupunktør og facereader og har speciale i kosmetisk og skønhedsregulerende akupunktur, hvilket for hende er behandlinger, som får skønhed og den økologiske og bæredygtige tanke til at hænge sammen: Kunderne kan således få kosmetiske løft og opstramninger uden brug af kemikalier og kirurgiske indgreb.

Hjemmeside: www.fatimalouborg.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Frederiksberg Allé 12 A
1820 Frederiksberg C
DENMARK
Telefon:
28 34 56 24
E-mail:
Mail@fatimalouborg.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.