LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Rydskovgård Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Rydskovgaard ligger i Viuf Skov lige midt imellem Kolding og Vejle. På gården bor Lars Quist sammen med sin kone Anne Mette og parrets tre børn Marie, William og Marius.

Gården drives som økologisk landbrug og her har Lars produktion af okse- og svine kød som han videresælger.

Hele foråret-sommeren-efteråret går kvæget ude på græs men om vinteren bor de inde i en løsdriftstald. Grisene går ude året rundt hvor de trives godt både i sne blæst og sol.

På markerne dyrker Lars korn, frø, græs og helsæd. Kornet bliver brugt til at fodre hans kreaturer og grise, og frøene bliver til udsæd af nyt græs eller kløver.

Hvis man har lyst til at komme tæt på et økologisk landbrug, er det muligt at komme på besøg på gården og få en rundvisning.

Hjemmeside: www.rydskovgaard.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Viuf Skovvej 86
6052 Viuf
DENMARK
Telefon:
+45 75 56 18 48
E-mail:
post@rydskovgaard.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.