LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Rogue Artisans ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Rogue Artisans er en konceptbutik, beliggende i indre København, som samtidig fungerer som værksted for designerne Kitt Buch og Metsu Jørgensen. De to designere, der begge har en professionsbachelor i tekstilformidling, arbejder sammen under et fælles univers med hver deres æstetiske og bæredygtige designprofil. Rogue Artisans er et eventyrligt univers fyldt med pudsige historier og finurlige figurer. Kitt Buch og Metsu Jørgensen designer både beklædning, interiør og grafik.

Rogue Artisans produkter har flere bæredygtige elementer; #sustainablefashion (miljømæssige overvejelser indgår som en selvfølge) #localproduction (designerne producerer selv deres produkter) #craftmanship (håndværk; tilskæring, håndsyning, broderi, kunst, strik, etc. )samt #limitededition (mindre oplag).

Rogue Artisans ønsker at tilbyde muligheden for at foretage et etisk modevalg.

Hjemmeside: www.facebook.com/rogueartisans.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Kompagnistræde 28
1208 København K
DENMARK
Telefon:
535522820
E-mail:
hello@rogueartisans.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.