LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Rønnely Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Rønnely er beliggende nær landsbyen Svinninge på Sjælland. Rønnely dyrker, distribuerer og leverer økologiske og biodynamiske varer fra ind- og udland. På gården dyrkes egne økologiske gulerødder, kartofler og andre grøntsager, som trives godt i den inddæmmede Lammefjordsjord.

Rønnely importerer og distribuerer også frugt og grønt fra blandt andet Italien, Frankrig og Spanien. Alt i god, økologisk kvalitet. Også andre økologiske varer som krydderurter, mel, honning ol. fra Helios sælges på gården. Rønnely leverer til supermarkeder via grønttorvet og direkte til institutioner, skoler, restauranter og helsekostbutikker. Rønnely har desuden egen gårdbutik, hvor private kan afhente bestilte varer pakket og klar.

Hjemmeside: www.ronnely.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Maglebjerg 3
4520 Svinninge
DENMARK
Telefon:
21683517
E-mail:
ronnely@post7.tele.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.