LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Rise Bryggeri A/S Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Rise Bryggeri ligger på Ærø og har eksisteret siden 1926. Bryggeriet startede i 2008 brygningen af økologiske øl. Der er forskellige faste øl i sortimentet, og herudover brygges et antal øl som er nøje afstemt efter årstiderne. Hos Rise Bryggeri arbejdes der mårettet på at øge bæredygtigheden og på at skabe en grøn produktionslinje. Indsatsen omfatter bl.a. minimering af vand-, strøm- og kemiforbrug og på sigt satses på egenproduktion af flest mulige råvarer. Bryggeriet ligger ved siden af en kilde i landsbyen St. Rise, og kildens vand bruges til ølbrygning. I hele processen fra malten ligges i karrene, til den fyldte flaske står på hylden, er der fokus på kvalitet.

Udover øl kan man hos Rise Bryggeri købe forskelligt merchandise, få en rundvisning på bryggeriet, og høre historien om det gode øl fra Rise. I butikken kan alle bryggeriets produkter købes, og der er selvfølgelig også mulighed for at smage de forskellige.

Hjemmeside: www.risebryggeri.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Vandværksvej 5
5970 Ærøskøbing
DENMARK
Telefon:
62521132
E-mail:
risebryggeri@risebryggeri.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.