LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Restaurant Piil & Co Kultur (Kultur og undervisning)

Pill og Co. er et spisested beliggende i Dyrehaven i Klampenborg. Huset er et hyggeligt stråtækt hus fra 1927 og har været traktørsted lige siden. På de store, mørke loftbjælker har en lystig sjæl engang i 1950'erne malet vers og mere eller mindre præcise lyriske citater. De er lige som resten af huset fredet. De hvidmalede, småsprossede vinduer sidder ganske tæt hele vejen rundt og giver lys og udsyn til skovens farver og dyr til den ene side og Kildesøen og dens fugle bag huset til den anden. Spisekortet er klassisk dansk med en fransk inspiration. Restauranten er åben til frokost hver dag, hvor du finder klassikere fra det danske frokostbord.

Hjemmeside: www.piil-co.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Dyrehaven 7
2930 Klampenborg
DENMARK
Telefon:
70260212
E-mail:
kj@piil-co.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.