LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Rødding Friskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

I 1946 blev Rødding Friskole oprettet som en af de første friskoler i Sønderjylland. Friskolen er Grundtvig-Koldsk, og det er gården Klokkehøj der danner rammerne for skolens 120 elever. Trivsel, samtale og ’skolen for livet’ er i fokus, og fællesskabet anses for at være kernen til at fremme den enkeltes ansvarlighed og samarbejdsevne. De vigtigste elementer til at opnå udviklingen af elever og medarbejdere er initiativ, faglighed og personlig engagement, og der tilbydes varieret undervisning af høj kvalitet, således at eleverne oplever en interesse for at lære.

Hver morgen afholdes samling for hele skolen, med sang, Fader vor og beskeder. Rødding Friskole har en SFO tilknyttet for de mindste elever, og i 2008 startede de også en børnehave, som har plads til 32 børn.

Hjemmeside: www.roeddingfriskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Tingvej 8
6630 Rødding
DENMARK
Telefon:
74 84 15 42
E-mail:
post@roeddingfriskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.