LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Rasmus Åkerström Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Rasmus Åkerstrøm er økologisk landmand ved Frøstrup i Nordjylland.

Økologien har været en naturlig del af Rasmus’ liv lige siden han var lille, fordi hans forældre også drev økologisk landbrug. Rasmus er oprindeligt uddannet skibsmontør og har rejst rundt i hele Europa som staldmontør. Da forældrene gik på pension, overtog Rasmus den fædrene gård, Djernæs Hus, hvor han nu bor sammen med sin familie. Gården var oprindeligt en kvæggård, men Rasmus Åkerstrøm lavede den om til et økologisk kyllingebrug. Her produceres økologiske kyllinger, æg og høns. Ud over fødegården består Rasmus Åkerstrøms landbrug af tre andre nærtliggende gårde med i alt 149 hektar jord, hvor der dyrkes økologisk korn og græs til foder.

Rasmus Åkerstrøm modtog i 2010 Børsens pris som årets landbrugsgazelle inden for kategorien mink, fjerkræ og specialafgrøder.

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Glædevej 20
7741 Frøstrup
DENMARK
Telefon:
+45 20 16 55 03
E-mail:
raa@mail.dk

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.