LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Ærø Tækkeforretning Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Ærø Tækkeforretning er en enkeltmandsvirksomhed der ejes og drives af Morten Brixtofte Petersen. Tækkeforretningen udfører alle former for tækkearbejde - traditionelt og moderne - og har et bredt netværk inden for økologisk byggeri, ovnsættere mv. Ærø Tækkeforretning arbejder primært på Ærø, men giver også gerne tilbud på større opgaver i resten af Danmark.

Ved siden af tækkeforretningen driver Morten Brixtofte Petersen et økologisk landbrug med kødkvæg af racen Skotsk Højland. I marts 2011 består besætningen af 39 dyr, der græsser på arealer ned til det sydfynske øhav, og i sommerhalvåret udfører naturpleje i naturområdet Vitsø, ved Søby på Ærø. Dyrene slagtes lokalt og sælges i hele, halve eller kvarte ab. slagteri på Ærø.

Hjemmeside: www.naturtag.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Snorløkke 5
5985 Søby Ærø
DENMARK
Telefon:
+45 62 58 20 20
E-mail:
post@naturtag.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.