LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Psykolog Liv Brøgger Medicin & Behandling (Kultur og undervisning)

Liv Brøgger er uddannet cand.psyk fra Københavns og Århus Universitet. I 2012 startede hun egen klinik med beliggenhed i Ry, Østjylland. Liv tilbyder individuel- og parterapi, terapi i grupper og kurser i eksempelvis meditation.

I sin terapi arbejder Liv på at finde frem til årsagen til de ting, som stopper personlig vækst og udvikling hos mennesker, og hjælpe dem videre ud af deres situation. Hun har stor erfaring med socialt arbejde og udviklingsprocesser. Fokus i Livs terapi, er at inspirere mennesker til at holde mere af sig selv, og de mennesker de har relation til. Derfor er nærvær med sig selv og andre mennesker kernen i Livs arbejde.

Hjemmeside: www.livbrøgger.dk

Andre projekter i Medicin & Behandling

Læs mere

Adresse:
Godthåbsvej 15 1
8660 Skanderborg
DENMARK
Telefon:
+45 20 62 00 54
E-mail:
psykolog.broegger@gmail.com

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Medicin & Behandling

Merkur arbejder for størst mulig åndsfrihed i medicin og behandling, herunder muligheden for selv at vælge behandlingsform. Derfor lånefinansierer vi sagligt velfunderet alternativ behandling, antroposofisk behandling/medicin og uddannelsessteder og foreninger, der arbejder for at fremme en helhedsorienteret behandling af mennesker.