LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Process INK ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Process Ink er en virksomhed, der er specialiseret i at facilitere og dokumentere møder, workshops og konferencer ved hjælp af visuelle værktøjer. Gennem eksempelvis tegnede referater og skabeloner tilbyder Process Ink en anderledes måde at skabe overblik over hovedpointer, strategier og beslutninger. Process Ink holder til i Aarhus, hvor de også afholder åbne kurser, coachingforløb og skræddersyede kurser for organisationer eller personer, der vil mestre grafisk facilitering. De har desuden startet en 1-årig uddannelse i grafisk facilitering, som tilbyder teoretisk og praktisk undervisning i både tegne- og procesledelseshåndværket.

Hjemmeside: www.processink.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Mejlgade 51A 2.
8000 Aarhus C
DENMARK
Telefon:
61787313
E-mail:
hello@processink.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.