LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Planter og Rum Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Planter og Rum er en tegnestue, der arbejder med anlægsgartneri. Planter og Rum ejes og drives af Katrine Thuesen, som er uddannet gartner og landskabsarkitekt. Katrine arbejder med alt inden for haver, friarealer og parker.

Hos Planter og Rum vægter man frodighed, rumlighed, naturlig balance og stedets sjæl, således at form, funktion og æstetik kommer til at udgøre en ny, naturlig og smuk sammenhæng. Katrine Thuesen mener, at det dog også er vigtigt at tænke pleje og pasning ind, når ideen udformes, hvorfor hun også laver plejeplaner. Planter og Rum kan således tilbyde løsninger, der omfatter alle faser lige fra idé til virkelighed.

Hjemmeside: www.planterogrum.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Sandbjergvej 3
2970 Hørsholm
DENMARK
Telefon:
45420204
E-mail:
kt@planterogrum.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.