LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Plant København ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

PLANT København er hovedstadens nye plantebutik. I lokalerne i det nye Nordhavn er der pakket med planter fra gulv til loft. Her kan du finde alt lige fra palmer, bregner samt kaktusser til afrikanske knolde og airplants. Alt, undtagen afskårne blomster. For bortset fra keramikken har alt rødder og er levende hos PLANT. På den måde bliver det, du køber med hjem en årelang glæde i stedet for en kort fornøjelse på værtindebordet.

Det er kvinderne bag den populære butik Kaktus København i Jægersborggade, der med deres nye butik PLANT, inviterer alle til at opleve plantetrends og -tilbehør. Med butikkens workshops og temadage kan du lære om altanindretning, blive guidet igennem en omgang planteyoga, hvis bevægelsesmønstre er inspireret af planternes stræk efter solen, eller du kan lære at lave dit eget planteterrarie.

Hjemmeside: www.plantkbh.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Dannebrogsgade 17 3.tv
1660 København V
DENMARK
Telefon:
23415918
E-mail:
info@kaktuskbh.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.