LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Pierrot la Lune ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Pierrot la Lune blev etableret I 2013 af designeren Emilie Ventujol ud fra en drøm om at skabe børnetøj, der er sofistikeret og samtidig inviterer til leg. Det gode håndværk, bæredygtige principper og blik for detaljen er virksomhedens kerneværdier. Kollektionerne er produceret i økologisk, GOTS-certificeret bomuld og strik er lavet af blødt fairtrade alpaca-uld fra Bolivias højland. Emilie Ventujol er inspireret af en nostalgisk æstetik, der refererer til gamle film og falmede fotografier fra barndommen. Familiebaggrunden har også biddraget til Emilie Ventujols designs, eftersom hendes bedstefar var den berømte danske møbeldesigner, Børge Mogensen, og hendes bedstemor gav hende interessen for at tegne og sy. Indflydelsen fra bedstefaren ses i Pierrot la Lunes designfilosofi og vision: at producere tidløst børnetøj af høj kvalitet, men til rimelige priser.

Hjemmeside: www.pierrotlalune.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Bytorvet 2
8680 Ry
DENMARK
Telefon:
26832967
E-mail:
emilie@pierrotlalune.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.