LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

PI Talentakademi ApS Kultur (Kultur og undervisning)

Pi Talentakademi blev stiftet i 2014. Virksomheden arbejder med at sætte præg på samfundsviklingen ved at skabe læringsforløb og formater, som styrker menneskers evne til at agere i samfundet med afsæt i sig selv. Det gør de gennem kurser, foredrag og projektarbejde, hvor de udarbejder redskaber, der identificerer de originale ressourcer i mennesker og understøtter et arbejdsliv baseret på virkelyst, motivation og trivsel.

Pi Talentakademi arbejder ud fra ideen om at alle har talent – særligt for at være sig selv. Derfor tager deres forløb afsæt i at afdække og opbygge det individuelle særpræg som en stabil platform, hvorfra man kan realisere sine mål og ønsker.

Hjemmeside: www.pitalentakademi.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Adolphsvej 59 1.th
2820 Gentofte
DENMARK
Telefon:
71 99 22 72
E-mail:
juliepi@juliepi.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.