LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Peopleinsync ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Peopleinsync er et rekrutteringsfirma beliggende i København, som leverer rekruttering, search og vikaropgaver. I rekrutteringsfasen tilbyder Peopleinsync hjælp til at afdække kundens behov, annoncere, lave en søgestrategi og screene kandidaterne, så der i sidste ende kan indkaldes en samtale hos kunden med relevante kandidater.
Peopleinsync’s mission er opbygget med udgangspunkt i et holistisk syn på mennesket, hvor de ser på kandidatens behov og kundens ønske i et bredt perspektiv med fokus på individet. Det er virksomhedens mål at være proaktive og kvalitetsorienteret for at finde den bedste løsning for både kunder og kandidater, således at alle parter er tilfredse med et samarbejde på både kort og lang sigt.

Hjemmeside: www.peopleinsync.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Kronprinsensgade 3 3
1114 København K
DENMARK
Telefon:
70702204
E-mail:
info@peopleinsync.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.