LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Ormsiggård Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Ormsiggård er et slægtslandbrug, der i 1995 blev omlagt til økologisk drift af Frode og Ellen Gregersen. Omssiggård var med til at starte mejeriet Økomælk i 1996 og efter dets lukning har gården siden 2003 været leverandør til Naturmælk.

Ormsiggård arbejder ud fra Naturmælks vision om ”At producere markedets sundeste mælk med store smagsoplevelser”. Der malkes dagligt 85 køer og gården har siden 2005 haft etableret et anlæg til tørring af hø. Derudover er landbruget i 2012 blevet omlagt til biodynamisk drift, med en selvforsyning af foder på 95 procent. Målsætningen er at Ormsiggård skal blive helt selvforsynende med foder, og at stedet på længere sigt at producere sin egen energi.

Ormsiggård afholder en del gårdbesøg for private interesserede, foreninger, skoleklasser m.fl. og stedet giver mulighed for at man kan overnatte i det fri på en naturplads eller i haven.

Hjemmeside: www.naturmaelk.dk/ellen-m%C3%B8ller-og-frode-hjort-gregersen

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Alslevvej 17
6715 Esbjerg N
DENMARK
Telefon:
+45 75 16 81 16
E-mail:
ellen.frode@bbsyd.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.