LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Operation Dagsværk NGO & Uland (Mennesker imellem)

Operation Dagsværk er danske elevers egen oplysnings- og solidaritetsorganisation. Operation Dagsværks formål er at skabe solidaritet mellem danske unge og fattige og undertrykte unge i andre dele af verden.

Derfor arrangerer Operation Dagsværk hvert efterår en oplysningskampagne, der opfordrer eleverne på landets ungdomsuddannelser til at tage stilling til et specifikt udviklingsprojekt. Oplysningskampagnen kulminerer med Dagsværk-dagen, den første onsdag i november. De elever, der vil støtte uddannelsesprojektet, dropper skolen en dag for at tjene penge til projektet. Dagsværkerne giver således en dag af deres uddannelse, for at andre kan få en. Operation Dagsværks projekt vil dermed sørge for demokratisk og stabil skolegang til børn og unge, der ellers ikke ville kunne skabe sig en bæredygtig fremtid baseret på uddannelse.

Hjemmeside: www.od.dk

Andre projekter i NGO & Uland

Læs mere

Adresse:
Studiestræde 24 3.th
1455 København K
DENMARK
Telefon:
33 11 45 40
E-mail:
od@od.dk

Hjemmeside

Mennesker imellem
NGO & Uland

Merkur arbejder for, at mennesker i alle dele af verden frit kan arbejde og organisere sig og styrke samfundets udvikling. Derfor lånefinansierer vi ulandsorganisationer og frivillige organisationer (NGO’er), som arbejder for et civilsamfund, der er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.