LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Nyhavnsadvokaterne Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Nyhavnsadvokaterne er et strafferetskontor beliggende i hjertet af København. Målet er at give klienterne det optimale forsvar i alle former for straffesager.

Nyhavnsadvokaterne blev stiftet i 2011 af forsvarsadvokaterne Thorkild Høyer, Kåre Pihlmann, Jane Ranum og Mikael Skjødt, og tilsammen har de mere end 50 års erfaring med behandling af alle strafferetlige discipliner, eksempelvis vold, drab, narkotika, terrorisme og økonomisk kriminalitet.

Kombinationen af juridisk faglighed og menneskelige egenskaber er deres afgørende ressource, og de udfører forsvarergerningen med fokus på ordentlighed, engagement og tilgængelighed.

Hjemmeside: www.nyhavnsadvokaterne.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Havnegade 39
1058 København K
DENMARK
Telefon:
+45 31 67 63 65
E-mail:
th@nyhavnsadvokaterne.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.