LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

NUTRIMENTA ApS Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Virksomheden Nutrimenta ejes og drives af Umahro Cadogan fra København.

Umahro tilbyder madlavningskurser, workshops, foredrag, undervisning, viden, opskrifter, inspiration, online kogebog, E-bøger, hans blog, og hjælp til at købe de bøger, fødevarer, produkter, køkkenmaskiner og udstyr, man skal bruge på sin gastronomiske opdagelses- og helbredelsesrejse.

Målet er at give kunderne viden, inspiration og redskaber til at spise og leve sig på toppen! At spise og leve sig til et godt helbred, maksimal energi og et langt liv i topform. Sundhedsrevolution™ og Køkkenrevolution™ er både for dem, der ønsker endnu mere sundhed, velsmag og velvære, og for dem der gerne vil have bugt med sygdom, skavanker og helbredsproblemer.

Hjemmeside: www.umahro.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Svanevej 6 4.th
2400 København NV
DENMARK
E-mail:
um@sundhedsrevolutionen.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.