LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Nørrebrew ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Nørrebrew er et anpartsselskab, som blev stiftet i slutningen af 2013 af 12 kammerater. Sammen ejer de Nørrebrew og fordeler ansvarsområder og daglige opgaver i mellem sig.

Nørrebrew producerer isteen maté maté, som er lavet på den sydamerikanske maté-te, der har et naturligt højt koffeinindhold. Isteen kan nydes kold som naturlig energidrik eller bruges til at lave smagfulde og opkvikkende drinks.

Nørrebrew har fra begyndelsen været drevet som en fritidsbeskæftigelse for de 12 venner ved siden af studierne. De står selv for levering, salg og kommunikation, men får dog hjælp til at få tappet maté maté af deres venner hos Frem Mineralvandsfabrik. Så vidt muligt forsøger Nørrebrew at bidrage og deltage i lokale arrangementer og fester, og de tager gerne imod forslag til arrangementer, de kan blive en del af.

Hjemmeside: www.matemate.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Esromgade 15,3. 1312
2200 København N
DENMARK
Telefon:
50 46 53 04
E-mail:
sune@matemate.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.