LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Nils Ørum-Nielsen Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

På en af Danmarks smukkeste øer Ærø i det sydfynske øhav, ligger gården Vesteraas, indtagende smukt i det fredede kystlandskab ved Voderup Klint. "Bed & Nature" er overnatning på ugebasis i to ferielejligheder, til dem som ønsker sig tæt på en økologisk gård med en helt og aldeles pragtfuld beliggenhed.

Her er der rig mulighed for at koble af i den internationalt beskyttede naturperle, som passes og plejes på bedste vis af en lille flok Dexter køer. Derudover er der rig mulighed for at plukke frugt og bær, eller høste sine grøntsager eller krydderurter til teen.

Nils er Naturvejleder og sammen med Maja, som arbejder med de mere filosofiske tilgange af bæredygtig udvikling, tilbydes her kurser og guidede ture med saft og kraft.

Hjemmeside: www.vesteraas.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Voderup 41
5970 Ærøskøbing
DENMARK
Telefon:
+45 62 52 40 20
E-mail:
Info@Vesteraas.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.