LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Natur-gris Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Højagergård er et mindre, økologisk husmandssted, som ejes af Jørgen Holst og hans familie. Gården ligger lidt nord for Roskilde, på den østlige side af Roskilde fjord, med en skøn udsigt ud over fjorden.

Jørgen producerer hovedsagelig økologisk grisekød og driver en økologisk gårdbutik med koloniale vare: honning, fairtrade, rød og hvidvin mm., samt frosne udskæringer af økologisk lam, okse og grisekød, og hele frosne kyllinger. Det er også muligt at købe en halv eller kvart nyslagtet gris, samt få bragt sine vare ud.

Besøgs gård (skoler m.fl.) efter aftale.

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Store Valbyvej 85
4000 Roskilde
DENMARK
E-mail:
jholst4@outlook.dk

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.