LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Mols Organics ApS Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Mols Organic begyndte allerede i 1983 at fremstille økologisk konfekt baseret på marcipan, blød nougat, marmelade og chokolade. Virksomheden, der har hjem ved Nationalpark Mols Bjerge, har modtaget flere priser og medaljer for deres enestående kvalitet både inden og uden for landet grænser.

Som nogle af de første i verden fremstillede Mols Organic økologisk chokolade. Det var ud fra en målsætning om at forsøde folks tilværelse med både sunde og velsmagende produkter. Og de produkter er til stadighed styret af den udsøgte smag – og af økologien naturligvis. Kakaobønnerne er nøje udvalgte Criollo, Forasteras, Trinitario bønner fra Den Dominikanske Republik og Arriba National fra Ecuador. Mens marcipanen fremstilles af Tuono mandler fra Sicilien. Produkterne tæller alt fra dragees og chokoladebarer til smørepålæg samt marmelade. Og de sælges både under navnet Mols Organic og Woodshade Organics.

Hjemmeside: www.molsorganic.com

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Vrinners Bygade 45
8420 Knebel
DENMARK
Telefon:
86694966
E-mail:
info@molsorganic.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.