LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Mikkel Østergaard Harder Kultur (Kultur og undervisning)

Fotograf Mikkel Østergaard har drevet selvstændig virksomhed siden 1992. Han er uddannet Billedjournalist fra Journalisthøjskolen i Århus. Mikkel Østergaard har speciale i portræt, reportage og virksomhedsfotografering. Han rådgiver også i visuel identitet og underviser virksomheder i fotografering.

Klima og miljø er områder, som optager Mikkel Østergaard. Han arbejder blandt andet for Miljøministeriet, Nordisk Miljøagentur, Norden, Naturstyrelsen. Derudover har Mikkel Østergaard et omfattende billedarkiv, hvor miljø og klima spiller en stor rolle.

Mikkel Østergaard har rejst i mere en 40 lande som fotograf og rejser i den tredje verden for Folkekirkens Nødhjælp og Danida.

Hjemmeside: www.mikkelostergaard.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Vejlemosevej 23 A
2840 Holte
DENMARK
Telefon:
4016 1514
E-mail:
mikkelost@gmail.com

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.