LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Michaelskolen Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Michaelskolen er en friskole, som bygger på et idégrundlag, der er udarbejdet af den østrigske filosof og naturvidenskabsmand, Rudolf Steiner.

På Michaelskolen lægges der i hele skoleforløbet vægt på at udvikle menneskets tre grundkræfter – vilje, følelse og tanke. Eksistensen, definitionen og rækkefølgen af disse tre egenskaber er et grundparadigme. I alle skoleårene forsøger man at pleje et sundt samspil mellem de tre grundkræfter. Michaelskolen har også tilknyttet en børnehave, en SFO, en klub samt en lille butik, som bl.a. sælger helsekostvarer, eurytmisko og fløjter.

Hjemmeside: www.michaelskolen.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Stokholtbuen 25
2730 Herlev
DENMARK
Telefon:
44 84 98 98
E-mail:
mail@michaelskolen.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.